Verandan & Sommarstatt 2018

Verandan

Verandan är vår restaurang under sommarmånaderna medan Biz Brasserie tar en paus. Det finns möjlighet att sitta både utomhus och inne. På onsdagar serverar vi grillplanka och har då två sittningar en kl. 18.00 och en kl. 20.00. Alla dagar utan onsdagar serverar vi á la carte. Välkomna! 

Verandans köks öppettider
Mån-lör          kl. 18.00-21.30
Söndag           Stängt

Boka bord
Ring 0140-56600     

Sommarstatt, Onsdagsstatt, Onsdagsklubben - Kärt barn har många namn  start 26/6

Sommarstatt är en långvarig tradition som efterfrågas tidigt på försommaren. Den officiella starten är alltid onsdagen efter midsommar. Under sommaren är onsdagar den stora utekvällen i Tranås och Sommarstatt är stället där semesterfirare, turister och hemvändare i alla åldrar möts. Kvällen börjar oftast med grillbuffé och häng på verandan för att sedan avslutas på dansgolvet. 

2019 är året då vi ska göra Tranås ännu mer legendariskt med de bästa DJ's, de bästa bartenderna, den bästa grillplankanoch givetvis de bästa gästerna - Nu kör vi!!!
Sommarstatt öppettider
Entrén öppnar kl. 21.00 - Kom tidigt det blir ofta fullt!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.