Kvällen är räddad!

Äntligen kan du spela shuffleboard i Tranås! Hos oss på Best Western Hotel Tranås Statt kan du spela shuffleboard och biljard. En trappa ner från receptionen hittar du Biz Sportbar där du även kan kolla aktuell sport och äta en god burgare.

Shuffleboard

Shuffleboard är ett spel som, en aning förenklat, kan ses som en blandning av Curling och Fia med knuff. Det är ett spel som kräver taktik, pricksäkerhet och goda nerver. Man spelar i två lag curlar stenar från den ena till andra änden på bordet och den spelare eller det lag som har den bästa stenen när alla stenar är spelade vinner omgången. Stenarna hämtas ut i restaurangen.

För hotellgäster är det fritt att spela. För övriga gäster kostar det 150 kr/h och vi har drop-in, först till kvarn får spela. 

Biljard

Pool, carambole eller snooker? Spela vad du vill och lär oss gärna skillnaden. 

För hotellgäster är det fritt att spela. För övriga gäster kostar det 150 kr/h och vi har drop-in, först till kvarn får spela.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.