Vi har lokaler för alla event – från 2 till 800 personer

Letar du efter ett ställe att lägga er nästa konferens eller ska du anordna en stor fest? Vi hjälper dig att hitta en bra lösning. Skicka en förfrågan till vår info-mail eller ring 0140-56600. 

Festvåning

Lokal för 50-150 personer. Ljus lokal med mycket fönster och högt i tak. Passar till företagsevent, bröllop och födelsedagsfirande. 

Parkhallen

Passar för 100-800 personer. Lokal med stort dansgolv och stor scen. Passar banketter, galor, mässor och större evenemang. 

Biz Brasserie     

Lokal för upp till 80 personer. Mysig atmosfär med både låga och höga bord samt bar. Passar utmärkt för middagar och födelsedagsfirande.

EFG

Konferensrum för upp till 20 personer. Ligger på 4:e våningen med utsikt över Tranås.  

Mitab

Mötesrum för upp till 14 personer. Ligger på 4:e våningen med utsikt över Tranås. Lunch, middag & mingel för större sällskap 

Är du konferensgäst eller reser i grupp så hjälper vi dig naturligtvis med luncher, middagar och mingel. Lunch, middag eller mingel för större grupper underlättar om du förbeställer. Slå oss gärna en signal, så hittar vi tillsammans en meny eller måltid som passar just ditt event – oavsett om det handlar om lyxiga smörgåsar, en välsmakande lunch till arbetsmötet eller en storslagen middagsbuffé. För mer information och menyförslag, vänligen kontakta oss.
Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.